Long tail avainsanatutkimus

Mikä on Long tail avainsanatutkimus?

Long tail avainsanatutkimus on menetelmä, jolla pyritään löytämään harvinaisempia ja tarkempia avainsanoja, jotka ovat kuitenkin relevantteja tietyn tuotteen tai palvelun kannalta. Tämä tarkoittaa sitä, että sen sijaan, että keskityttäisiin vain suosituimpiin avainsanoihin, etsitään myös niitä avainsanoja, joita käyttäjät käyttävät harvemmin, mutta jotka voivat silti olla tärkeitä. Esimerkiksi termi ”hakukoneoptimointi” on tarkka avainsana, kun ”hakukoneoptimointi terveydenhoitalan blogille” on long tail avainsana.

Miksi Long tail avainsanatutkimus on tärkeää?

Long tail avainsanatutkimus on tärkeää, koska se auttaa yrityksiä löytämään uusia asiakkaita ja parantamaan konversioastetta. Kun yritys käyttää vain suosituimpia avainsanoja, se kilpailee samoista avainsanoista muiden yritysten kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen on vaikeampi erottua kilpailijoistaan ja houkutella uusia asiakkaita. Long tail avainsanatutkimus auttaa yrityksiä löytämään avainsanoja, joita kilpailijat eivät käytä, mikä auttaa yritystä erottumaan ja houkuttelemaan uusia asiakkaita.

Kuinka löytää Long tail avainsanoja?

Long tail avainsanoja voi löytää esimerkiksi käyttämällä avainsanatyökaluja, kuten Google AdWords Keyword Planneria tai Dashboaa. Näiden työkalujen avulla voi etsiä avainsanoja, jotka liittyvät tiettyyn tuotteeseen tai palveluun. Lisäksi kannattaa tutkia kilpailijoiden käyttämiä avainsanoja ja etsiä avainsanoja, joita kilpailijat eivät käytä.

Miten Long tail avainsanat auttavat löytämään uusia asiakkaita?

Long tail avainsanat auttavat löytämään uusia asiakkaita, koska ne auttavat yritystä erottumaan kilpailijoistaan. Kun yritys käyttää harvinaisempia avainsanoja, se voi houkutella asiakkaita, jotka eivät löydä kilpailijoita käyttämällä samoja avainsanoja. Lisäksi Long tail avainsanat voivat auttaa yritystä tavoittamaan asiakkaita, jotka ovat jo lähellä ostopäätöstä, koska he käyttävät tarkempia avainsanoja.

Miten Long tail avainsanat auttavat parantamaan konversiota?

Long tail avainsanat auttavat parantamaan konversiota, koska ne auttavat yritystä tavoittamaan asiakkaita, jotka ovat jo lähellä ostopäätöstä. Kun asiakas käyttää tarkempia avainsanoja, hän on todennäköisesti jo tutkinut tuotetta tai palvelua ja on valmis tekemään ostopäätöksen. Tämä tarkoittaa sitä, että kun yritys käyttää tarkempia avainsanoja, se voi tavoittaa asiakkaita, jotka ovat jo valmiita ostamaan, mikä voi parantaa konversiota. Lisäksi Long tail avainsanat voivat auttaa yritystä löytämään asiakkaita, jotka etsivät hyvin tarkasti kuvailtua tuotetta tai palvelua, mikä voi myös parantaa konversioastetta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Long tail avainsanatutkimus on tärkeä osa hakukoneoptimointia, koska se auttaa yrityksiä löytämään uusia asiakkaita ja parantamaan konversiota. Long tail avainsanat voivat auttaa yritystä erottumaan kilpailijoistaan ja tavoittamaan asiakkaita, jotka ovat jo lähellä ostopäätöstä. Joten, jos haluat menestyä hakukoneissa, kannattaa harkita Long tail avainsanatutkimuksen käyttöä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top