Avainsanasuunnittelijat

Mikä on avainsanojen suunnittelija?

Avainsanojen suunnittelija on hakukoneoptimoinnin (SEO) keskeinen työkalu. Se toimii digitaalisena kompassina, joka ohjaa online-sisältöstrategiaasi tunnistamalla asiaankuuluvia avainsanoja, joita potentiaaliset asiakkaat saattavat käyttää verkkohakuissaan.

Tämä työkalu tarjoaa tärkeitä tietoja, kuten hakumääriä, avainsanojen kilpailukykyä ja kausitrendejä. Niiden avulla yritykset voivat hienosäätää SEO-strategiaansa, luoda kiinnostavaa sisältöä ja ohjata kohdistetumpaa liikennettä verkkosivustoilleen.

Tavoitteena on lisätä digitaalista jalanjälkeäsi, lisätä brändisi näkyvyyttä ja lisätä konversioiden todennäköisyyttä, mikä edistää liiketoiminnan kasvua.

Kuinka ottaa Google-avainsanojen suunnittelija käyttöön?

Google-avainsanojen suunnittelijan määrittäminen alkaa luomalla olemassa oleva Google Ads-tili tai käyttämällä sitä. Kun olet kirjautunut sisään, siirry ”Työkalut ja asetukset” -valikkoon kojelaudan oikeassa yläkulmassa. Napsauta ja valitse ”Avainsanojen suunnittelija” Suunnittelu-luokasta.

Suunnittelijan käyttöliittymä on intuitiivinen. Aloita avainsanojen tutkiminen napsauttamalla ”Löydä uusia avainsanoja”. Täällä voit kirjoittaa yritykseesi liittyviä osuvia sanoja, lauseita tai URL-osoitteita. Google luo luettelon mahdollisista avainsanoista ja niihin liittyvistä mittareista, kuten keskimääräisistä kuukausittaisista hauista, kilpailutasosta ja hintatarjousalueista.

Tarkenna tätä luetteloa käyttämällä erilaisia suodattimia, kuten sijaintia, kieltä ja hakuverkostoja. Lopuksi analysoi ja valitse osuvimmat avainsanat sisällytettäväksi SEO-strategiaasi. Muista, että tavoitteena on valita avainsanoja, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi ja kohdeyleisön hakukäyttäytymistä, mikä ohjaa mielekästä ja muunnettavissa olevaa liikennettä verkkosivustollesi.

Miten

Kuinka käyttää Google-avainsanojen suunnittelijaa?

Käytä Googlen avainsanojen suunnittelijaa

kirjaudu sisään Google Ads -tiliisi. Siirry ”Työkalut ja asetukset” -valikkoon käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa ja valitse ”Avainsanojen suunnittelija” Suunnittelu-osiosta.

Löydä uusia avainsanoja

Napsauta ”Löydä uusia avainsanoja”. Voit tutkia avainsanoja kirjoittamalla yritykseesi liittyviä sanoja, lauseita tai URL-osoitteen. Tämä prosessi tuottaa joukon mahdollisia avainsanoja sekä tietoja, kuten keskimääräiset kuukausittaiset haut, kilpailutaso ja hinta-alueet.

Analysoi ja valitse avainsanoja

Tarkenna avainsanoja käyttämällä suodattimia, kuten sijainti, kieli ja hakuverkostot. Analysoi sitten avainsanat annettujen mittareiden perusteella ja valitse ne, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi ja kohdeyleisön hakutarkoitusta.

Hae hakutulosten määrää ja ennusteita

Tämän ominaisuuden avulla voit nähdä valitsemiesi avainsanojen arvioidun tehokkuuden. Anna valittujen avainsanojen luettelo, niin Google ennustaa tiedot, kuten napsautukset, näyttökerrat ja kustannukset.

Ota avainsanat käyttöön

Integroi lopuksi valitut avainsanat verkkosivustosi sisältöön, blogiteksteihin, metakuvauksiin ja mainoskampanjoihisi. Tarkkaile niiden suorituskykyä säännöllisesti ja tee tarvittavat muutokset.

Mitä

Mitkä ovat parhaat Google-avainsanojen suunnittelijan vaihtoehdot?

SEMrush

SEMrush on kattava digitaalisen markkinoinnin työkalupakki, joka sisältää edistyneen avainsanatutkimustyökalun. Se tarjoaa tietoa avainsanojen vaikeudesta, napsautuskohtaisesta hinnasta, määrästä ja jopa kilpailukykyisestä sijainnista.

Ahrefs

Laajasta käänteistietokannastaan tunnettu Ahrefs sisältää myös tehokkaan avainsanahakuohjelman, joka tarjoaa runsaasti tietoa muun muassa avainsanojen vaikeudesta, hakumäärästä ja napsautuksista.

Moz Pro

Mozin Keyword Explorer -työkalu antaa sinulle tietoa avainsanojen vaikeudesta, orgaanisesta napsautussuhteesta ja tärkeydestä. Se yhdistää kaikki tiedot auttaakseen sinua keskittymään tehokkaimpiin avainsanoihin.

SpyFu

Tämä työkalu on erikoistunut kilpailijoiden avainsanojen tutkimukseen. Sen avulla voit nähdä kannattavimmat avainsanat, joilla kilpailijasi sijoittuvat.

KWFinder

Tämä työkalu tunnetaan käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästään ja pitkän pyrstön avainsanojen tarjoamisesta vähäisemmällä kilpailulla.

UberSuggest

Neil Patelin luoma UberSuggest tarjoaa avainsanaideoita, hakumäärän, hakukoneoptimoinnin vaikeuden, maksetun vaikeuden ja napsautuskohtaisen hinnan.

+
aktiivista projektia
+
blogia luotu
%
onnistumisprosentti

Käytä koteloita

Google Keyword Planner SEO -käyttötapaukset

Avainsanatutkimus

Ehkä yleisin käyttötarkoitus. Työkalu auttaa tunnistamaan uusia avainsanamahdollisuuksia, ja se antaa käsityksen niiden hakumäärästä, kilpailusta ja trendeistä. Nämä tiedot voivat ohjata sisällön luomista ja hakukoneoptimointistrategiaa.

Sisällön optimointi

Tarjoamalla avainsanaideoita ja niihin liittyviä lauseita Googlen avainsanojen suunnittelija auttaa optimoimaan sisältöä, mikä tekee siitä todennäköisemmin korkean sijoituksen hakukoneiden tulossivuilla.

Semanttinen hakukoneoptimointi

Työkalu ehdottaa aiheeseen liittyviä avainsanoja ja lauseita, jotka auttavat ymmärtämään hakijan tarkoitusta ja jotka voidaan sisällyttää kattavaan aiheen kattamiseen, mikä parantaa sisällön osuvuutta.

Paikallinen hakukoneoptimointi

Googlen avainsanojen suunnittelijan avulla voit suodattaa avainsanahakumääriä sijainnin mukaan. Tämä ominaisuus on korvaamaton yrityksille, jotka pyrkivät optimoimaan sisältönsä paikallishakua varten.

SEO-ennuste

Suunnittelija ennustaa avainsanaluettelon tehokkuutta ja tarjoaa tietoja, kuten odotettuja napsautuksia ja näyttökertoja, mikä auttaa strategisessa suunnittelussa.

Maksullisen kampanjan suunnittelu

Orgaanisen hakukoneoptimoinnin lisäksi työkalu tarjoaa arvokasta tietoa Google Ads -kampanjoiden suunnittelua varten, mukaan lukien arvioidut hintatarjoukset ja budjettiehdotukset.

Kilpailuanalyysi

Tutkimalla avainsanoja, joilla kilpailijasi sijoittuvat, voit saada tietoa heidän SEO-strategiastaan ja tunnistaa aukkoja, joita voit hyödyntää.

Ilmaiset työkalut

Google Keyword Planner: Huolimatta integraatiostaan Google Adsiin, se on edelleen kattava ilmainen työkalu avainsanojen tutkimiseen, ja se tarjoaa tietoa hakumääristä, kilpailusta ja trendeistä.

Ubersuggest: Tämä Neil Patelin työkalu tarjoaa avainsanaideoita, hakumäärän, hakukoneoptimoinnin vaikeuden, maksetun vaikeuden ja napsautuskohtaisen hinnan (CPC). Ilmaisessa versiossa on rajoitettuja päivittäisiä hakuja, mutta se tarjoaa arvokasta tietoa.

AnswerThePublic: Tämä työkalu visualisoi hakukysymykset ja ehdotetut automaattiset täydennyshaut kuvassa, jota kutsutaan hakupilveksi. Se sopii erinomaisesti pitkän tähtäimen avainsanatutkimukseen ja käyttäjien aikomusten ymmärtämiseen.

Keyword Surfer: Se on ilmainen Chrome-laajennus, joka näyttää arvioidut maailmanlaajuiset ja kuukausittaiset hakumäärät kaikille Googleen kirjoitetuille kyselyille. Se näyttää myös samankaltaisia avainsanoja ja niihin liittyviä termejä.

Keyworddit: Mielenkiintoinen työkalu, joka poimii avainsanoja Redditistä. Se on loistava tapa ymmärtää eri verkkoyhteisöjen käyttämää kieltä.

AlsoAsked.com: Tämä työkalu auttaa sinua löytämään kysymyksiä, joita ihmiset kysyvät tietystä aiheesta. Se järjestää kysymykset aiheiksi ja ala-aiheiksi, jotta käyttäjät ymmärtävät selvästi.

Google Trends: Hyödyllinen työkalu avainsanojen hakujen määrän seuraamiseen ajan mittaan. Sen avulla voit tunnistaa kausittaiset trendit ja tiettyjen avainsanojen suosion.

UKK

Usein Kysytyt Kysymykset

Blogi

Uusin blogimme

1 2 3 5

Ottaa yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä

Osoite:
9400 Saltsburg Rd, Pittsburgh, Pennsylvania, 15239, Us

Puhelin:
+8615361465580

Sähköposti:
enquires@finnlinks.com

Seuraa meitä:

Ota yhteyttä!

    Scroll to Top