SEO-raportointi

Mitä SEO-raportointi on ja miten se toimii?

SEO-raportointi on prosessi, jossa kerätään kaikki verkkosivuston tiedot sen suorituskyvystä tai sijoituksesta hakukoneessa. Tässä raportissa saat nopean käsityksen verkkosivustostasi, jonka avulla voit määrittää, mitä tekniikoita sinun tulisi käyttää tai olla käyttämättä suorituskyvyn parantamiseksi. SEO-raportti kertoo, kuinka ihmiset ovat vuorovaikutuksessa kanssasi verkkosivustosi kautta.

SEO-raportoinnin työmenetelmään kuuluu tyypillisesti erilaisia hakukoneoptimoinnin (SEO) työkaluja (sekä ilmaisia että premium-työkaluja) ja asiantuntemusta. SEO-asiantuntijat kokeilevat kaikkia mahdollisia tapoja seurata verkkosivuston kaikkia mittareita eri SEO-työkalujen avulla. Vertaile sitten parametreja ja valitse mahdollisimman paljon tietoa SEO-raportointia varten.

Sisältää

Mitä SEO-raportti sisältää?

Dashboard

Ensinnäkin saat täydellisen yleiskatsauksen verkkosivustostasi nykyisten tietojen mukaan, mukaan lukien orgaaninen liikenne, linkkien vahvuus ja sivuston yleinen kunto. Vaikka sinulla ei olisikaan SEO-tietoa, tämä yleiskatsaus auttaa ymmärtämään, mitä verkkosivustollesi tapahtuu.

Orgaaninen hakuliikenne ja linkit

Orgaanisten hakujen klikkausmäärien korottaminen on jokaisen verkkosivuston omistajan ensisijainen tavoite. SEO-raportissa saat kaikki tarvitsemasi tiedot verkkosivustosi liikenteestä. Tämä raportti auttaa myös sinua tietämään, mistä vierailijat tulevat verkkosivustollesi, mukaan lukien käänteiset linkit.

Konversioaste

Hyvä liikenne sivustolla on hyvä asia, mutta voit myös seurata, ovatko vierailijat sitoutuneita sisältöösi. Joskus massiiviset liikennevirrat eivät auta nostamaan tulosprosenttia. Tätä varten on erittäin tärkeää seurata verkkosivustosi konversioastetta, mikä on paljon helpompaa SEO-raportin avulla.

Avainsanojen tiheys

Hakukoneoptimointiraportit näyttävät kuinka monta sivuston avainsanaa sijoittuu SERP:ssä, mukaan lukien hakumäärät ja keskimääräinen sijoitus. Avainsanojen sijoituksen seuranta on oleellista sen selvittämisessä, vaikuttavatko hakukonealgoritmit negatiivisesti sivustoosi. Hyvä määrä avainsanoja sivulla lisää liikennettä sivustoon.

Poistumisprosentti ja viipymäaika

Joissakin tapauksissa on erittäin hyödyllistä tietää, millä sivuilla vierailijat viettävät eniten aikaa ja mitkä sivut parantavat tulosprosenttia. Hakukoneoptimointiraporteissa saat tietoa sivustosi poistumisprosentista ja viipymäajasta. Poistumisprosentti näyttää, kuinka monta kävijää poistuu sivustoltasi ja siirtyy toiselle, kun taas viipymäaika osoittaa, kuinka kauan vierailijat viipyvät sivuilla.

Domain Authority

SEO-verkkotunnuksen auktoriteetti mittaa, kuinka todennäköisesti verkkotunnus, aliverkkotunnus tai sivu sijoittuu SERP:issä (hakukonetulossivuilla). Näiden tietojen avulla kilpailijoiden DA-pisteiden seuranta on helppoa. Tämä mittari auttaa seuraamaan eri SEO-alueita saman sateenvarjon alla.

Tarve

Mitä tarvitset SEO-raportin saamiseksi?

Nettisivun URL

Anna meille verkkosivuston URL-osoite, jonka haluat analysoida hakukoneoptimoinnin tehokkuuden suhteen.

Kohdeavainsanat

Määritä avainsanat tai lauseet, joilla haluat sijoittua hakukonetuloksissa.

Analyticsin käyttöoikeus

Myönnä verkkosivustosi analytiikkatyökalujen käyttöoikeus, jotta virasto voi kerätä tietoja ja oivalluksia.

Kilpailijoiden tiedot

Jaa tietoja tärkeimpien kilpailijoiden verkkosivustoista arvioidaksesi heidän hakukoneoptimointistrategioitaan.

Halutut tavoitteet

Kerro selkeästi hakukoneoptimoinnin tavoitteesi ja tiedot, joita haluat parantaa, kuten orgaaninen liikenne tai tulosprosentit.

+
aktiivista projektia
+
blogia luotu
%
onnistumisprosentti

Miksi tehdä

Suorituskyvyn arviointi: SEO-raportti arvioi kattavasti verkkosivustosi suorituskyvyn hakukonesijoituksissa ja orgaanisessa liikenteessä.

Avainsanojen analyysi: Raportti analysoi valitsemiesi avainsanojen tehokkuuden ja tunnistaa, mitkä niistä tuottavat eniten liikennettä ja tuloksia.

Kilpailijoiden toimet: Tutkimalla kilpailijoiden sijoituksia ja strategioita hakukoneoptimointiraportti auttaa sinua ymmärtämään kilpailutilannettasi ja löytämään parannusmahdollisuuksia.

Verkkosivuston tarkastus: Arvioi verkkosivustosi tekniset näkökohdat ja korostaa ongelmia, kuten rikkinäisiä linkkejä, sivun latausnopeutta ja mobiilivastaavuutta, jotka voivat vaikuttaa hakusi sijoitukseen.

Sisällön arviointi: SEO-raportti arvioi verkkosivustosi sisällön laadun ja osuvuuden varmistaen, että se vastaa käyttäjien tarkoitusta ja täyttää hakukoneen vaatimukset.

Linkkien analyysi: Raportissa tarkastellaan käänteisen linkin profiiliasi, tunnistetaan arvovaltaiset verkkosivustot, jotka linkittävät sinun ja paljastavat mahdollisia mahdollisuuksia hankkia korkealaatuisia käänteisiä linkkejä.

Tulosseuranta: Seuraa ja analysoi verkkosivustosi tulosprosentteja, antaa tietoja käyttäjien käyttäytymisestä ja auttaa optimoimaan markkinointistrategioitasi.

ROI-mittaus: SEO-raportti ilmaisee SEO-ponnistelujesi sijoitetun pääoman tuoton (ROI), jonka avulla voit arvioida optimointistrategioiden tehokkuutta ja kohdistaa resurssit viisaasti.

Kuinka kauan SEO-raportin luominen kestää?

SEO-raportin luomiseen tarvittava aika vaihtelee useiden tekijöiden mukaan. Näitä tekijöitä ovat verkkosivuston monimutkaisuus, analyysin laajuus ja raportin yksityiskohtaisuus. SEO-raportin luominen voi kestää keskimäärin muutamasta tunnista useisiin päiviin.

Prosessi sisältää tiedonkeruun, avainsanatutkimuksen, verkkosivuston tehokkuusanalyysin, ongelmian tunnistamisen ja suosituksen laatimisen tehostamista varten. Riittävän ajan varaaminen on tärkeää kattavan ja tarkan raportin takaamiseksi, joka kattaa kaikki hakukoneoptimointiin liittyvät näkökohdat.

Pitäisikö sinun palkata SEO-asiantuntijoita SEO-raporttia varten?

Hakukoneoptimoinnin asiantuntijoiden ottaminen mukaan SEO-raporttiin on erittäin suositeltavaa. Ammattilaisilla on tarvittava asiantuntemus ja tiedot analysoidakseen verkkosivustosi SEO-suorituskykyä kattavasti. Meidän oivallukset ja suositukset voivat parantaa huomattavasti orgaanisen haun näkyvyyttäsi ja yleistä digitaalisen markkinointistrategiaasi.

SEO-asiantuntijoilla on erikoistyökaluja ja kokemusta parannusta vaativien alueiden tunnistamiseksi, avainsanatutkimuksen tekemiseksi ja verkkosivustosi optimoimiseksi paremman sijoituksen saavuttamiseksi. Ammattimaisen opastus säästää aikaa ja vaivaa ja varmistaa, että hakukoneoptimointiyrityksesi ovat alan parhaiden käytäntöjen ja nykyisten hakukonealgoritmien mukaisia.

UKK

Usein Kysytyt Kysymykset

Blogi

Uusin blogimme

1 2 3 5

Ottaa yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä

Osoite:
9400 Saltsburg Rd, Pittsburgh, Pennsylvania, 15239, Us

Puhelin:
+8615361465580

Sähköposti:
enquires@finnlinks.com

Seuraa meitä:

Ota yhteyttä!

    Scroll to Top